NÉZD MEG ÉLÉNK-E GYERMEKED:

Az alaptermészeti jellemzőket Jungi alapokról az amerikai Stella Chess és Alexander Thomas dolgozta ki az '50-es években, Kurcinka pedig rátaláva erre átdolgozta őket az élénk, azaz spirited gyerekekre vonatkoztatva, nézd meg, hogy a te gyerkőcödnek milyen az alaptermészete, és tanuld meg ezeket kezelni tőlem.

A teszt kitöltése 5-10 percet vesz igénybe! Ha kitöltötted az ürlapot, utána kapod meg a teszthez vezető linket, ott már csak a biztonság kedvéért kell beazonosítás miatt néhány kérdésre válaszolnod. Megértésedet köszönöm!

A teszt kitöltése ingyenes! Az elemzés néhány tippet és trükköt tartalmaz az egyes alaptermészetekre. Ha valamiért újra kitöltöd a tesztet (nem a 2. 3. gyerekre gondolok, hanem ugyan arra a gyerkőcöre, akkor egy jelképes 1.000,-Ft-os összeget kérnék tőled!) -megteheted átutalással, vagy Pay Pallal -ehhez tekerj az oldal aljára. PayPal.Me/alaptermeszetek, vagy banki átutalással, melyhez küldök bankszámlaszámot.

 

Ha szülő vagy ezt a tesztet töltsd ki:

  

 

 

 

Az élénk gyerekek azok a gyerek tehát, akiknél a szokványos nevelési tanácsok nem működnek, többek, mint az átlag gyerekek, viselkedésüknek azonban mindig van alaptermészeti oka/háttere. Ha ezekre az ember ráismer, megérti, elfogadja, és megtanulja kezelni, sokkal könnyebbekké válnak a hétköznapok.

 

Ha Pedagógus vagy a gyerekeknek szóló tesztet ajánlom neked! (ld. alább)

 

És te élénk vagy-e?

Újdonság, elkészült a felnőtt élénkség teszt: (Ha készítesz gyerkőcödről tesztet és jelzed, hogy már megcsináltad, összehasonlítást készítek 1000,-Ftért, azért, hogy látszódjanak a feszültség és vita források alaptermészeti hátterei, amennyiben képzésen veszel részt, ezt a képzésen belül ingyenesen megcsinálom) --megteheted átutalással, vagy Pay Pallal -ehhez tekerj az oldal aljára. PayPal.Me/alaptermeszetek, vagy banki átutalással, melyhez küldök bankszámlaszámot e-mailben.
 
 
felnottelenksegteszt.pdf (48211)

 

Élénk-e a tanítványod, vagy játszhatsz saját gyerkőcöddel, hogy ő is kitölti a tesztet:

Az alábbi teszt gyerekeknek készült, szülőként kérlek NE ezt töldsd ku, hanem az elsőt!

(nagyon örülnék neki, ha az  alaptermeszet.szabonekeszter@gmail.com  címre visszajelzést küldenél, ha a gyerkőc nem érti a kérdéseket például. Előre is köszönöm!)
 

UA-49401482-1