Melyik állítás igaz rátok?

2023. december:
10 év után abbahagyom az Élénk gyerekek, vagyis a Kurcinka módszer népszerűsíétését, ennek oka egyrészt a későn felfedezett AgCCm (44 éves voltam) ld. alább, másrészt a tény, hogy én csupán szülőként próbáltam másoknak segíteni, végzettség nélkül (mely diploma szintén az AgCC miatt nem jött össze -jártam tanárképzőre fél évet, ELTE TTK-ra 2,5 évet, majd Ausztráliában (angolul) simán elvégeztem az Idegenforgalmi szakmenedzser képzést 92%-os jogvizsgával pl. 2023-ban felvettek Pedagógia szakra, de sajános még a GyOPSZ által kiadott papír ellenére sem kaptam meg a vágyott kedvezményeket, abba kellett hagynom. Most gyógypedagógus segítségét kértem, még nem adtam fel teljesen, de több pénzt már nem szeretnék költeni erre a szerelemprojektre.
2024 október végéig tudod még olvasni ezt az oldalt.
Elérhetőségem él, keress nyugodtan, tesztet e-bookot már csak így tudsz majd kitölteni, kérni.
A gyerkőcöd folyton dührohamot kap?      Vagy csak agresszív másokkal?
   
Folyton megmakacsolja magát?          
    
    Állandóan nyafog mindenért?
   
Esetleg káromkodik /-ronda szavakkal illet téged?     Nem fogad szót, nem csinálja azt amire kéred?
   
Nem eszik meg egy csomó ételt, amit elé raksz? Válogatós, kritizálja a főztödet? Bizonyos ízek zavarják?     Túl visszahúzódó társas helyzetekben, vagy épp belerondít mások játékába?
   

Nehezen alszik el, vagy folyton felébred éjjel? Erre egy különálló képzés is van:  (Kattints az aláhúzott szövegre!)

    Állandóan pörög, mint egy búgócsiga?
   
Nem vesz föl akármit - pedig még nem kamasz? Zavarják a címkék, - vagy ruhaanyagok? Utálja a zokni szálait?

     A karácsonynak, húsvétnak szép ünnepnek kéne lennie, de ezzel a gyerekkel katasztrófa minden év? No és a nyaralás?

Vagy legyen az egy egyszerű rendezvény -mikor voltál ilyenen utoljára?

 

Ha a felsoroltakból magatokra ismersz,

gyere el a webináriumomra, amely korosztályokra bontva magyarázza el a módszer egészét kb. 2 órában: (ára 5.000,-Ft)

Bővebben itt:

https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/webinarium/

 

Időpontokért tekerj az oldal aljára!

 
 

Vagy végezd el online a teljes képzésemet, ahol megtanulhatod az okát ezeknek a viselkedéseknek, és konkrét mondatokkal, sok-sok hasznos tippel segítelek megoldani ezeket.

Hallgass bele, milyen is a képzés (kattints az alábbi linkre):

 

Négy részből áll a képzés, ld. a menüben a Képzés információk mellett:

Első könyv:

(Tulajdonképpen az Eleven Kölykök, de az eredeti amerikai könyv saját fordítása, mely több ennél saját tapasztalataimmal fűszerezve)
  • Első rész 4 órás bevezető rész (mi az az élénkség, címkék, melyeket a gyerekeinkre aggatunk önkéntelenül, energiatöltődési módok, ami elengedhetetlen a jó viselkedéshez, és az alaptermészetekről általánosságban)
  • Második rész (nagyon részletesen az alaptermészetekről)
  • Harmadik rész (nagyon részletesen a problémás helyzetekről alaptermészeti szemszögből nézve - öltözködés, alvás, dührohamok, étkezés, társas kapcsolatok, megfelelő iskola keresése)

Második könyv:

(Tulajdonképpen a Gyerekek, szüleik és hatalmi harcok című Kurcinka könyv, ami csak nálam van meg magyarul -saját fordításban)
  • Negyedik rész (dührohamokról sokkal részletesebben, a csúnya szavak valódi jelentéséről, és orvosi problémákról)

A Második és a harmadik rész esetén nem szükséges az egészet elvégezni, ha gyermekedet nem érinti az összes alaptermészet, vagy pl. még túl kicsi az iskolakereséshez, vagy nem érint valamelyik probléma. (Ezt én svédasztalos képzésnek nevezem)

 

Duplázó csomag:

Végezd el a fent felsorolt négy részt egyben és kedvezményt is kapsz! Így sokkal jobban átlátod az egész módszert, és persze jobban is fogod tudni alkalmazni azt gyermekednél! Mellette így lesz teljes a módszer, hisz az első könyvből megtanulhatod:

  1. az energiatöltődési módkat, 

  2. az alaptermészteket, 

  3. az alaptermészetek kritikus helyzetekben való felhasználását

A második könyből pedig a gondolkodási stílusokat, amely szintén nagyon fontos a gyermek megértéséhez, és a viselkedésének alakításához!

 

Hogy megkönnyítsem a mindennapjaitokat egy ilyen gyermekkel, velem, kis létszámú csoportfoglalkozásokon - vagy épp egyénileg - elsajátíthatsz trükköket az erről szóló könyv tudásanyagából, hanganyag vagy élő képzés formájában.

Ha nincs elég időd, jelentkezz  a hanganyagos képzésre, mert így teregetés, utazás, mosogatás közben is tudod hallgatni (elég egy okostelefon és fülhallgató, vagy számítógép és fülhallgató)!

A képekre kattintva tudsz jelentkezni rá, -illetve ott találsz több információt.

Ha viszont azt szeretnéd, hogy csak rólad szóljon a képzés, várlak az élő Skype-os képzésemen!

A képekre kattintva tudsz jelentkezni rá, -illetve ott találsz több információt.

 

Ha mind három részre egyszerre fizetsz be, természetesen kedvezményt kapsz! 

(A többi részről a menüben olvashatsz részleteket  második, harmadik rész, -ez a teljes képzés)

 A hanganyagos teljes képzés ára: 4.900 Ft +10.000 Ft +7.500 Ft= 22.400 helyett 19.000 Ft

PayPallal (PayPal.Me/alaptermeszetek vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.
 
Amennyiben csak bizonyos elemeit szeretnéd kérni az alaptermészeti jellemzőknek, vagy a forrópontoknak, akkor azt a jelentkezési űrlapon tudod jelezni!
 

 A Skype-os élő képzés teljes képzés ára 50.000 Ft - helyett: 39.000 Ft

PayPallal (PayPal.Me/alaptermeszetekvagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.
 
Amennyiben csak bizonyos elemeit szeretnéd kérni az alaptermészeti jellemzőknek  vagy a forrópontoknak, akkor azt a jelentkezési űrlapon tudod jelezni.

Ha szeretnéd először csak kipróbálni,  hogy valóban jó-e neked ez a módszer, javaslom, kérd e-book-csomagomat, amelyben saját családomon keresztül írom le a módszert, illetve egy ajándék e-bookot is adok hozzá, ahol leírom, hogy komolyabb probléma áll-e a háttérben, vagy "csak" élénk-e a gyerkőcöd. 

Ennek ára: - 6.000-Ft

Itt tudsz rá jelentkezni: https://www.elenkgyerekek.com/products/e-bookok-az-elenk-gyerekekrol/

PayPallal (PayPal.Me/alaptermeszetek)vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

Ha pedig szeretnél belekóstolni a képzésbe, ajánlom a hanganyag első részét, amely csupán 4.900 Ft, sőt, ha az e-book csomaggal együtt kéred, akkor az 

együtt 9.900 Ft

Itt tudsz rá jelentkezni: https://www.elenkgyerekek.com/products/e-bookok-az-elenk-gyerekekrol/

PayPallal (PayPal.Me/alaptermeszetek)vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.