Duplázó csomag

2023. december:
10 év után abbahagyom az Élénk gyerekek, vagyis a Kurcinka módszer népszerűsíétését, ennek oka egyrészt a későn felfedezett AgCCm (44 éves voltam) ld. alább, másrészt a tény, hogy én csupán szülőként próbáltam másoknak segíteni, végzettség nélkül (mely diploma szintén az AgCC miatt nem jött össze -jártam tanárképzőre fél évet, ELTE TTK-ra 2,5 évet, majd Ausztráliában (angolul) simán elvégeztem az Idegenforgalmi szakmenedzser képzést 92%-os jogvizsgával pl. 2023-ban felvettek Pedagógia szakra, de sajános még a GyOPSZ által kiadott papír ellenére sem kaptam meg a vágyott kedvezményeket, abba kellett hagynom. Most gyógypedagógus segítségét kértem, még nem adtam fel teljesen, de több pénzt már nem szeretnék költeni erre a szerelemprojektre.
2024 október végéig tudod még olvasni ezt az oldalt.
Elérhetőségem él, keress nyugodtan, tesztet e-bookot már csak így tudsz majd kitölteni, kérni.

Ha a gyerkőcöd állandóan dührohamot kap minden apró dologért, és szeretnél segíteni rajta, illetve szeretnél nyugodtabb napokat élni vele, legyen akár totyogó, vagy már kamasz, neked ezt a képzési formát ajánlom.

 

Mindegy, hogy hanganyag formájában veszed meg, vagy élő Skype-os képzésben szeretnéd, vagy akár vegyesen, ha mind a négy részt megveszed egyszerre (persze részletfizetési lehetőséget biztosítok), kezdvezményt kapsz.

 
 

A hanganyagot akkor hallgathatod meg, amikor időd engedi. Fél óra Skype-os konzultációt tartalmaz a csomag. 

Ára: Az első könyv ára :35.000 Ft, + a második könyv ára: 23.000 Ft összesen 58.000 Ft - helyett csak 55.000 Ft!

Fizess Paypallalvagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

 
 
 
 

A Skype-os élő képzés csak rólad és a gyerkőcödről szól. A négy rész összesen, ha minden érdekel, - 30 óra.

Ára: Az első könyv ára: 70.000 Ft, + a második könyv ára: 35.000 Ft összesen: 105.000 Ft - helyett csak 95.000 Ft (részletfizetési lehetőséget adok!).

Fizess Paypallalvagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.