ONLINE HANGANYAGOS KÉPZÉS:

SZEMÉLYES KÉPZÉS:

Hogy megkönnyítsem mindennapjaitokat egy ilyen gyermekkel, velem személyes képzésen elsajátíthatsz trükköket az erről szóló könyv tudásanyagából online formában.

A képzés során, ahol végig beszélgetünk majd, elmondom neked:

  • Hogyan lehet megérteni az élénkséget
  • mit jelent az  élénkség
  • kik  az élénkek
  • Hogyan lehet dolgozni az élénkséggel, 
  • a kilenc alaptermészeti jellemző részletes tárgyalásával,
  1. impulzív -hangos, dühös;
  2. kitartó -makacs, hajthatatlan;
  3. érzékeny -válogatós, finnyás, kényes;
  4. alapos megfigyelőképesség -figyelemzavaros, mindent észrevesz;
  5. alkalmazkodó képesség -utálja a meglepetéseket, változásokat;
  6. energiaszint -Duracell nyuszi;
  7. rendszeresség -azaz rendszertelen evő alvó;
  8. első reakció -egy határozott nem;
  9. hangulat -komoly, folyton negatív
  • dührohamok oka, és kezelése
  • az öltözködés, (Hogyan tudod egyszerűbben felöltöztetni, szezonális ruhaváltásoknál mire figyelj, az ünnepi öltözékekről nem is beszélve, gyerek divatjának és neked is megfelelő ruhákat hogyan tudtok választani.)
  • az étkezés, (Hogyan tudod evésre bírni a gyerkőcöt, miért nem eszik bizonyos dolgokat)
  • alvás, (Az optimális alvásmennyiségek életkoronként, hogyan lesz pihent, tehát jó a gyermek)
  • társas kapcsolatok (Nem csak az introvertáltak nézelődnek 3 féle gyerektípus van, az egyik igen nézeget, de van, aki elront mindent...)
  • a vakáció és ünnepek (Bizony ezek forró pontok, jó kis dühroham források, hogyan tudod a csalódást és robbanásokat elkerülni)
  • az iskola választás tárgyalásával (ez a hat utóbbi fejezet az alaptermészeti jellemzőkre lebontva)

Személyes képzésemben azonnal tudok válaszolni a téged foglalkoztató kérdésekre, úgy alakítjuk a tananyagot, ahogy neked és természetesen a gyerkőcnek szükséges. A képzés skypon történik.

Nézd meg, neked melyik alkalmas a meghirdetett képzések közül.

 

 

 

 

 

 

 

A teljes képzés:

Szó van a fent említett általános dolgokról az élénkséggel kapcsolatban, a kilenc alaptermészeti jellemzőről a dührohamokról és a 6 forrópontról.

Ennek ára: 48.000,-Ft

Svédasztalos képzés:

Az élénkséggel kapcsolatos általános dolgokon felül a téged érintő alaptermészeti jellemzőkről van szó a dührohamokról a téged érdeklő forrópontokról. Benne van egy óra skype konzultáció.

Az általános rész ára 14.900,-Ft

A választható modulok ára darabonként 2100,-Ft.

 

Részletfizetési lehetőség az első részlet előre utalása után lehetséges megbeszélés szerint.

 

És hogy nem árulok zsákba macskát

Íme a képzést már elvégzettek véleménye:


Visszajelzés az alapképzésről  fél év elteltével

 Köszönöm kérdésed jól vagyunk sok mindent tudtam alkalmazni a tőled tanultakbol! Egyedül csak a csúnya szavakkal nem tudunk még mindig mit kezdeni.
 Pedig nagyon kitartóan mondom neki hogy mik azok a szavak amiket használhat helyette, de sajnos egyre cifrabbakat talál ki ha dühös, de a többi dolog működik!
 A kicsi magas energia szintje az még ami probléma szokott lenni erre nem nagyon tértünk ki mert Milán alacsony energia szinttel rendelkezik, de a kisebbik aki nem élénk ő igen, így szívesen olvasom az ezzel kapcsolatos bejegyzéseid.

Móni visszajelzése a képzés után közvetlen:

"Már nem kudarc, hanem újra öröm a gyereknevelés számomra, egy izgalmas kihívás, mert megértettem, hogy nekem egy különleges gyermekem van."

"Kedves Eszter!

Kérted, hogy írjak véleményt a képzésről, az alábbiakat mondanám róla ha össze kell foglalnom:

Mielőtt elkezdtem a tanfolyamot, úgy éreztem, hogy a nagyobbik fiammal sosem fogok boldogulni, bármivel próbálkoztam sajnos mindig kudarcba fordult, teljesen tehetetlennek éreztem magam, úgy tekintettem rá, mint egy időzített bombára. A tanfolyam segített megismerni és elfogadni a fiam reakcióit, már nem félek tőlük mert értem őket és a tanult technikákat alkalmazva próbálom megoldani a kialakult helyzeteket. Vannak apró sikereim amiknek nagyon örülünk mindketten és a fiam is nagyon nyitottá vált felém mióta érzi a megértésemet. Ajánlom mindenkinek akinek hasonló gyermeke van, nekem sokat segített nem csak a nagyobbik fiam, hanem a kicsi nevelésében is aki nem élénk. Már nem kudarc, hanem újra öröm a gyereknevelés számomra, egy izgalmas kihívás, mert megértettem, hogy nekem egy különleges gyermekem van.

Köszönök mindent és minden jót neked a továbbiakra, remélem hamarosan beindul a Te "viselkedésjavítód" és minél több szülőhöz eljut ez a módszer, nekem hasznos volt.

Szép Napot!
"

Képzés visszajelzés

"Nagyon sokat köszönhetek ennek a képzésnek."

"A képzés elvégzése előtt a gyermekem kezelhetetlen volt, dührohamai voltak, és szétszórt, mindenét elhagyta. A képzés óta sokat javult a helyzet. Nem mondom hogy nincsenek surlódások. Kezdi elfogadni, hogy a viselkedésért ő maga a felelős. Ha rosszat csinál azért igen is jár a bűntetés (a rosszaság súllyától függően), a szorgalomért meg a jutalom. A dührohamaink is mérésklődtek. Szépen lassan haladunk. Vannak jó és rosszabb napok. Nagyon sokat köszönhetek ennek a képzésnek."