online élő képzés:

ezt a képzési formát akkor ajánlom neked, ha azt szeretnéd, hogy csak rólad és gyermekedről szóljon a tanulás, hisz a hanganyag is szuper, de ott általánosságban beszélek az egyes alaptermészetekről, kérlek téged, hogy gondold végig, találj példát, de ezekre nem tudok rábólintani.

 

Persze megteheted, hogy nem csak te egydül jösz el, hanem néhányan összefogtok, és akkor nem csak a te gyerkőcödről lesz szó, hanem tanuló társad/társaid gyerekeiről is lesz szó, de mégsem általánosságokról. Ne félj, ami itt elhangzik nem megy ki, viszont tanulhatsz mások történetéből, küzdelmeiből.

 

Az élő online képzés 18-20 óra időtartamú összesen. Az, hogy hogyan osztjuk ezt el megbeszélés kérdése, volt, aki este tanult másfél óránként, és sokan vannak akik hétvégén 5 órát egyszerre (persze picike szünetekkel).

Időpontokért tekerj az oldal aljára!

 

A képzés három részből áll. 

 

Az első rész általánosságban mutatja be az élénkséget, az alaptermészeteknek csak a lényegét érintjük, és szó van az energiafeltöltődésről, ami a viselkedés javulását fogja hozni.

 

Itt olvashatod el miről szól, és tudsz is jelentkezeni az élő Skypos képzésre:

 
https://www.alapkepzes.elenkgyerekek.com/
 
Az első rész ára 10.000,-Ft
 

A második részben részletesen beszélünk az alaptermészeti jellemzőkről, megtanulod kezelni az egyes helyzeteket.

 

Részletes leírást és a jelentkezési űrlapot itt találod:

 
https://www.elenkgyerekek.com/alapkepzes/alaptermeszetek/
 

A harmadik részben a problémás helyzetekről, azaz forrópontokról lesz szó, ilyen a dührohamok, öltözködés, étkezés, alvás, társas kapcsolatok, ünnepek és szünidő, a megfelelő iskola megtalálása.

 

Bővebben itt olvashatsz róla, és a jelentkezési lappot is itt találod:

 
https://www.elenkgyerekek.com/forropontok/
 
 

Ha pedig dührohamoktól szenved a gyerkőc javaslom neked a negyedik rész anyagának elsajátítását is, ahol a dührohamok felszíne alá tekintünk közösen, és még egy szempontból megismerheted gyerkőcödet, és persze saját magadat, ahhoz, hogy amit kérsz tőle, az befogadó fülekre találjon.

 

A második könyv csak nálam van meg magyarul, a képzés részletes leírása itt található:

https://hiszti-elenkgyerekek-com.webnode.hu/
 
Az élő skpypos képzés a másodikrészről 20.000,-Ft részletfizetés megegyezés szerint.