Forrópontok

Vannak a gyerekek életében problémás helyzetek, amelyek a szülőknek fejtörést okoznak.

Ezek:

  • a dührohamok - és a felnőtt indulatok is;

  •  az étkezés;

  • az alvás;

  • az öltözködés;

  • a társas kapcsolatok - mind a visszahúzódó, mind az agresszív gyerekek részéről;

  • az ünnepek és a szünidő; valamint

  • a megfelelő iskola megtalálása.

 

Minden témát alaptermészetek szerint vesézünk ki  a képzésen, konkrét mondatokkal, ötletekkel arra vonatkozóan, hogy az egyes helyzetekben mit tudsz tenni. Még a dührohamokat is megnézzük más alaptermészetek vonatkozásában - miért alakulhatnak ki, mit tegyél vele, hogyan tudod csillapítani, hogyan ismerheted fel a dühroham jeleit - és megtanulod megakadályozni azokat, sőt  a tudást átadhatod gyerkőcödnek is.

 

A dührohamok egy impulzív, kitartó, lassan alkalmazkodó gyereknél nagyon hevesek lehetnek: ha ordítasz vele, vagy megütöd, az csak olaj a tűzre! Tanulj meg velem egy szelíd módot ennek megszüntetésére.

 

Ha nem eszik sokat a gyerek, vagy csak bizonyos ételeket eszik meg, dobálja esetleg az ételt, megnézzük ezek alaptermészeti hátterét.

 

Nem tud elaludni a gyerkőc, harcok folynak a délutáni alvás körül? Éjjel sűrűn felébred? Ennek is alaptermészeti okai (is) vannak.

 

Az öltözködésről azt hinné az ember, hogy az csak a kis gyerekes szülők gondja, pedig dehogy! Az idősebbek sem vesznek fel ám akármit! Itt is alaptermészeti okokat keresünk a viselkedés mögött.

 

A társas kapcsolatok sem egyszerűek egy élénk gyerek számára. Három féle gyerkőc van: az egyik, aki visszahúzódik, - tehát megfigyel, a másik véglet az, aki szétrombolja egy gyerekcsoport játékát, és középen az a gyerek áll, aki felméri a helyzetet és könnyen csatlakozik. Megnézzük, hogy a gyerkőcöd melyik csoporthoz tartozik, és megtanulhatod, mit kezdjél az adandó helyzetekkel.

 

Az ünnepeknek és a szünidőnek kellemesen kéne telnie, de valahogy nagyon idegesek leszünk, a gyerek meg nem is tud aludni. Megnézzük ezt is alaptermészeti szempontból, hogy mit tudsz tenni az egyes helyzetekben.

 

Egy élénk gyerkőcnek nem könnyű a mai oktatási rendszerben megtalálnia a helyét, így segítek neked rálelni a megfelelő iskolára (ne félj, nem feltétlenül a fizetős a megoldás!).

 

Ha kevés az időd, és inkább hanganyagot hallgatnál (mosogatás, vasalás, teregetés közben, vagy úton a munkába), akkor várlak a hanganyagos képzésemre:

 A harmadik rész ára: 9.000 Ft  vagy darabonként az egyes forrópontok: 1.500 Ft

 

Fizess  Paypallal vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

 

Amennyiben csak bizonyos elemeit szeretnéd kérni  a forrópontoknak, akkor azt a jelentkezési űrlapon tudod jelezni.
 

Az első részről szóló leírást titt találod: https://www.alapkepzes.elenkgyerekek.com/

 
 

Ha azt szeretnéd, hogy a képzésen konkrétan a te gyerkőcödről (és rólad) legyen szó, gyere az élő Skpe-os képzésre!

A harmadik rész ára: 20.000 Ft, vagy darabonként az egyes forrópontok: 3.000 Ft

Fizess  Paypallal,  vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

 

Az első részről szóló leírást itt találod: https://www.alapkepzes.elenkgyerekek.com/

 

Ha mind három részre egyszerre fizetsz be, természetesen kedvezményt kapsz!

 A hanganyagos teljes képzés ára: 4.900 Ft +10.000 Ft +9.000 Ft= 23.900 Ft helyett csak 19.000 Ft

Fizess  Paypallal,  vagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

 
Amennyiben csak bizonyos elemeit szeretnéd kérni az alaptermészeti jellemzőknek, vagy a forrópontoknak, akkor azt a jelentkezési űrlapon tudod jelezni!
 

 A Skype-os élő képzés teljes képzés ára 50.000 Ft helyett csak  39.000 Ft!

Fizess Paypallalvagy banki átutalással, amelyhez küldök bankszámlaszámot, újdonságként pedig bankkártyás fizetéssel is, amelyhez a linket lakcímed megadása után küldöm -a számlához később úgy is szükség lesz erre.

Amennyiben csak bizonyos elemeit szeretnéd kérni az alaptermészeti jellemzőknek, vagy a forrópontoknak, akkor azt a jelentkezési űrlapon tudod jelezni.